La gironina B&Co Working Place i el Banc de Sang i Teixits uneixen forces en una jornada solidària de donació de sang


Les reserves de sang són molt baixes. Fan falta 13.000 donacions, segons el Banc de Sang i Teixits.

Per això, aquesta iniciativa solidària pretén ser un altaveu de la importància i la necessitat de la donació de sang a nivell mundial per disposar de sang segura i salvar vides.

Tots els participants de la donació de sang obtindran un dia de coworking gratuït.

A Catalunya, únicament el 30% del total de les persones que podrien donar sang ho fan, mentre que les necessitats de rebre sang, o els seus derivats, abans de complir els 70 anys de vida, situa al 70% de la població catalana. I actualment, l’índex de donació registrat a Catalunya és de 39 donacions per mil habitants i any, mentre que a la Comunitat Europea s’assoleix una mitjana de 43 donacions per mil habitants i any.

 

Per això i aprofitant el Dia Mundial del Donant de Sang, el 14 de juny, B&Co Working Place, l’espai de treball col·laboratiu més gran de Girona i el Banc de Sang i Teixits organitzen una jornada solidària de donació de sang.

 

Una cita per sensibilitzar sobre la necessitat mundial de disposar de sang segura

Tots els grups són necessaris, però ara especialment l’A- i el 0-, l’universal són els que es troben és una situació més crítica. I és que, avui hi ha menys de 6.000 unitats a les neveres del Banc de Sang, una xifra per sota del nivell òptim, que se situa al voltant de les 8.000 unitats, i per poder remuntar les reserves, cada dia es necessitarien entre 1.100 i 1.200 donacions, segons expliquen des del Banc de Sang i Teixits.

 

Per això, aquesta iniciativa, que sorgeix de la voluntat conjunta de B&Co Working Place i el Banc de Sang i Teixits, pretén fomentar la solidaritat i ser alhora un altaveu de la importància i necessitat de la donació de sang per salvar vides. La jornada solidària es durà a terme el 14 de juny a les instal·lacions de B&Co Working Place ubicades a Girona, carrer Santa Coloma, 99 i s’estendrà des de les 9:00h fins a les 14:00h i de les 15:30h fins a les 19: 00h. Així mateix, i com expliquen des de la companyia tots els participants de la donació de sang obtindran un dia de coworking gratuït.

Compromès amb el benestar, B&Co Working Place, amb 1.800m², és l’únic espai de coworking que uneix en un mateix lloc 31 oficines, 38 espais flexibles, i ofereix serveis com ara fisioteràpia, psicologia, entrenaments personals i gimnàs. I és precisament en aquest context que des de la companyia han decidit ser la font d´aquesta jornada solidària de donació de sang, oferint als col·laboradors, socis, membres de la comunitat i persones que no són usuàries del centre l´oportunitat de donar sang i marcar una diferència positiva a la vida dels qui més ho necessiten.

 

“Sumant-nos i cooperant, ens ajudem mútuament, sent aquest un dels valors fonamentals del coworking. Per a nosaltres és un plaer col·laborar en aquesta iniciativa solidària, en què s’implicaran diferents actors de la ciutat salvant moltes vides. Amb aquesta iniciativa podem mostrar la nostra solidaritat, ja que estem al costat dels nostres veïns i les causes socials”, afegeix Bernadeta Bigas de B&Co Working Place.

 

B&Co Working Place s’enorgulleix d’associar-se amb el Banc de Sang i Teixits, una institució de renom en l’àmbit de la donació de sang i teixits, reconeguda per la tasca inavaluable en l’atenció mèdica i la contribució a la comunitat. Junts, tenen com a objectiu generar consciència sobre la importància de la donació de sang i encoratjar més persones a sumar-se a aquesta noble causa. I és que, en donar sang, es brinda una oportunitat única per ajudar a salvar vides i contribuir a millorar la salut de la comunitat en general.

 

Durant la jornada solidària, s’implementaran protocols estrictes de seguretat i se seguiran totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats competents. La prioritat és garantir la seguretat i el benestar dels donants i el personal mèdic involucrat.

 

*Per obtenir més informació sobre aquesta jornada solidària de donació de sang, així com per conèixer els requisits per ser donant: www.bcworkingplace.com

 

B&Co Working Place és una destacada empresa dedicada a brindar espais de treball col·laboratiu per a professionals i emprenedors. Amb una àmplia xarxa d’ubicacions a tot el país, B&Co Working s’enorgulleix de fomentar la col·laboració, la innovació i el creixement empresarial en un entorn dinàmic i acollidor.

 

 

Quan Dimecres, 14 de juny
On  Carrer Santa Coloma, número 99. Girona
Horari de 9:00h fins a les 14:00h i de les 15:30h fins a les 19: 00h

 

 

Sobre El Banc de Sang i Teixits: https://www.bancsang.net/es

El Banc de Sang i Teixits és una institució líder a l’àmbit de la donació de sang i teixits a Catalunya. La seva tasca és fonamental per garantir la disponibilitat de sang i teixits segurs i de qualitat als hospitals i centres de salut de tot el país. A través del seu compromís amb la comunitat, el Banc de Sang i Teixits ha salvat innombrables vides i ha deixat una petjada positiva a la salut de la societat.

 


LO MÁS VISTO

NOTICIAS RELACIONADAS